Vi är specialister när det kommer till träd

Vi kan hjälpa dig med ditt träd på flera olika sätt och vis. De tjänster vi erbjuder inkluderar bland annat de nedan.

img

Trädfällning

Behöver du hjälp med att fälla ett eller flera träd? Oavsett vilket är detta något som vi kan hjälpa dig med. För oss spelar det inte heller någon roll om det rör sig om stora eller små träd, vi kan fälla träd av alla tänkbara olika storlekar. Tveka därför inte på att höra av dig till oss om du behöver hjälp med det.

img

Kapning av grenar

Vi kan inte bara hjälpa dig med att fälla hela träd, utan även med enskilda grenar. Har ditt träd till exempel en gren som växt sig för stor och som riskerar att lossna och falla till marken? Då kan vi på ett säkert sätt hjälpa dig med att kapa den innan den lossnar och riskerar att orsaka skada på människor och/eller byggnader.

img

Bortforsling

När vi väl har fällt ett helt träd eller delar av det blir det förstås mycket rester kvar. Detta är dock inget att oroa sig för, för vi hjälper dig nämligen mer än gärna även med bortforsling av dessa. Om du så önskar kan vi också göra ved av det åt dig.

img

Stubbfräsning

Att lämna en stubbe efter sig när man fällt ett träd är något som kan se väldigt fult ut. Vi kan dock hjälpa dig med att ta bort alla spår av trädet genom att utföra stubbfräsning och på så sätt göra din trädgård eller vilken yta det än gäller fin igen.